29.10.2018

42. León, peli ja pizzaa

Sunnuntai jatkuu majoittumisella suureen campus-alueen hotelliin. Huone on mukava ja tilava, täällä on piskuinen kitchenettekin, mutta siinä ei kyllä mitään oikeasti kokkailla. Vesipisteestä ja jääkaapista on kuitenkin suuri ilo. Sängyt ovat nekin hyvät, sillä muutamankin kerran Vilholla on ollut vaikeuksia sopia lyhykäiseen espanjalaispetiin. Tänne mahtuu ja itse patjakin on erinomainen.


Näkymää Leónin koilliskulmalta, campuksen laidalta.
 

Vietyään pussinsa ja nyssykkänsä neljänteen kerrokseen Susivuoret lähtevät syomään ja kulmilta löytyy espanjalainen pizzeria. Ruoka on hyvää, alkusalaatit erinomaisia ja paikallinen talon kelpo viini maksaa korkillisessa pullossa 5 €.


Vilhon maittava vege-pizza. Kasviksissa löytyy, huomaa parsat.
Täytevaihtoehdoista löytyi lisäksi kerma, omena, rusinat, kapakala, verimakkara ja suomalaisille rakkaat sinihomejuusto, kananmuna ja ananas. 

Mukavan aterian edetessä telkkarissa alkaa El Clàsico ja Susivuorilla on tässä ruokapaikassa sattumalta ihan hyvät näköalapaikat. Barcelonan ja Real Madridin kamppailu on alusta asti klassikko-nimensä veroinen ja taukotilanne on 2-0. Susivuoret lähtevät hotellille ja katsovat puoliajan viimehetket vielä ruokapaikan pubin puolelta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti