24.10.2018

15. Día ja asunnolle asettuminen

Matkamittariin on kiskaistu kenties 400 kilometriä päivän edetessä, mutta asunnolle ei auta jäädä fiilistelemään. Nyt pitää vielä jaksaa kaupoille ja näin on sukellettava vielä puhisevien peltilehmien sekaan.

Melkoisen pian Susivuoret selvittävät taas puolentusinaa kiertoliittymää ja rantautuvat pian Lidlin vieressä olevan Día-supermercadon pihaan. Día on melko vaatimaton, edullinen perusvalikoiman kauppa, mutta nyt ei haeta mitään tyylipisteitä. Illaksi ja aamuksi haalitaan kahvit ja patongit, oliivipohjaisia tapastikkuja, kinkkua, juomia ja kaikenlaista muuta tarpeellista. Kauppareissun aikana aurinko viimein laskee.

Vilho ajaa auton läheiselle kadulle, aivan appelsiinipuun alle. Puu on täynnä vihreitä aplareita, joten paikkahan on mitä mainioin.

Asunto on todella mukava, siellä on tilaa, pari parveketta ja kaikkea mitä Susivuoret nyt ylipäätään kaipaavat. Viimein kun valokuvat ja videot huushollista on otettu, on aika tankata muonaa, avata viinipullot ja siirtyä miettimään roomalaiskaupungin asioita, sillä nyt tosiaan ollaan Augustuksen aikaan perustetussa Méridassa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti