30.10.2017

24. Länteen ja luoteeseen päin sekä Pamplonan tyhjä lentokenttä

Seitsemältä on vielä pimeää ja kahdeksaltakin auto on vahvan kasteen ja huurun peitossa. Vähitellen auton laseista näkee ulos ja matka voi alkaa.

Vilho on poistunut pitämästään huoneistohotellista Jacasta ja nyt mennään hieman länteen, sitten luoteeseen ja reilusti baskimaalle.

Vilhomobiili suuntaa ensin kuitenkin Pamplonaan. Itse asiassa sankarimme kruisaa Pamplonan lentokentälle, sillä autossa on alla vararengas. Harmittomalla suoralla tiellä puhkesi kumi ja Ranskan reissulla Vilho pääsi vaihtamaan kiekkoa tien laidassa. Autoiluun kuuluvia pieniä lisiä.

Pamplonan lentokentällä Juan Antonio hoitaa Vilholle uuden auton alle ja aamupäivä ei ole pitkälläkään, kun jälleen päästään eteenpäin. Nyt alla on pieni Peugeot, mustanharmaa, mutta ihan kelpo peli.

Itse lentokenttä on melkoinen kokemus, sillä paikka on miltei täysin autio, Vilho näkee kentällä 4-5 ihmistä kaikkiaan, eikä parkkipaikallakaan ole mitään liikettä, vaikka autoja siellä on paljon.

Uuteen autoon totutellen Vilho jättää Navarran pian taakseen lentokenttineen.

Donostiaan eli San Sebastianiin on vain satakunta kilometriä. Annikki on tulossa hyvää vauhtia samaan kaupunkiin.

1 kommentti:

  1. Vihdoinkin Annikki saapuu pitämään sankarimme hengissä. Alkaa käymään melko hermoja raastavaksi seurailla näitä Vilhon havereita.

    VastaaPoista