26.10.2016

12.b El Dingo iskee

El Dingoa kylmempää tappaja saa saarelta hakea, mutta eipä ole tämä keikka mennyt putkeen millään muotoa. Susivuorten seuraaminen sai pahimman kolauksen Tortolín nurkilla, kun serbialaisen ajama auto kippasi katolleen mutkaisella tiellä.

On myönnettävä, että kovaksikeitetyt asemiehet ovat kautta aikojen hakeneet eri tavoin rauhaa ja hiljaisuutta raastavien työtehtäviensä aikana. Monet ovat meditoineet, parhaimpana esimerkkinä samurait, jotka ovat saaneet apua Zenistä ja sen tuomasta levollisuudesta odottamisen ja piinan keskellä.

El Dingon vahvuuden lähteenä on Pokemón Go. Tappajalle se voi olla pahekin, mutta tylsässä odottamisessa peli voi olla vahvuuden lähde. Lotzorain tiellä pokettaminen osoittautui kuitenkin ammattilaisen surmaksi. El Dingo löysi yhtäkkiä mutkaisella tiellä harvinaisen Pikáchun ja lopun voi lukea liikennepoliisin raportista. Se perkeleen Pikáchu oli liikaa vasemmalla, kallio liikaa oikealla. Pieni kippi kivestä ja auto oli samassa katollaan: El Dingon oli paettava varastetusta autosta ennen kuin kyttiä saapui paikalle.

El Dingo sai Pikáchun.
***

Baarissa Ardalissa El Dingo upotti muutaman oluen murheeseensa. Paikalla pyöräili pelastavan enkelin tavoin joukko moottoripyöräilijöitä kiristävissä liiveissääin.

Pyörämiehiä eksoottinen, villi Sardinian saarimaasto vetää puoleensa, se on selvä. Eipä aikaakaan kun eräs milanolainen mahakas pyörämies tarjosi serbialaiselle nuorelle sänkitukalle takaistuinta ja varakypärää matkalla pohjoiseen. Sassarissa El Dingo katosi huoltamolla pyöräporukasta tauon aikana ja särki yhden mopoilevan apulaistuottajan sydämen.

El Dingolle oli helppo paikantaa suomalaiset. Vaikeampaa oli hankkia laiton ase Sassarista, mutta sekin järjestyi Conadin parkkipaikalla. Nimetön mies tapasi nimettömän miehen ja sitä rataa, olettehan te telkkaria katsoneet. 

Uuden auton varastettuaan El Dingo haki ainoastaan ampumapaikkaa. Se ei ollut millään tavalla vaikeaa mäkisessä maastossa, täysin hiljaisessa Osilon kylässä. 

Tekstiviesti työnantajalle oli lyhyt: Da

Annikin keikkuminen puutarhassa päättyisi pian. El Dingo viritti aseensa ja nahkasormikkaan etusormi asettui liipasimelle. Suomalainen käveli pihalla ristikkoon.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti