11.9.2019

Pölhö on aikaansa edellä: Hyvästit Vilholle

Aika pian vedin johtopäätökset Vilhon pysähtyneestä ja pian sammuvasta toiminnasta.
Ostin Innsbruckista lennot (893 €)  kotiin illaksi. Vilho "keissi" alkaa olla taputeltu ja muutenkin tästä jäi aika paljon tuumattavaa kaltaiselleni fiksulle mielelle.

Aluksi ajattelin, että Vilhon kanssa voisi pitää  ns. ad hoc -palaverin, aiheena "Yhteiset pelisäännöt".
Ei taida Vilho kummoisesti menestyä työelämässä, sillä tämänkaltainen perusideointi tuntuu olevan aika tuntematonta. Aika alkeellista, hieman voitaisiin aiheesta rupatella ja erityisen helpottavaa on se, että minulla sattuu olemaan nämä mainitut pelisäännöt valmiina tässä pahvilla mietittynä.

Puhuttaisiin läpi, sovittaisiin. Yhdessä.

Toiseksi: Vuoret on aika last season -keikka. Kun olet nähnyt yhden, olet nähnyt kaikki. Vilho takertuu noihin rinteisiin aika alkeellisella tavalla, kiintyy joka jessuksen marjapensaaseen, kiveen ja metsikköön. Ei ole tätä päivää. Sitten vielä ne lampaat, pukit, naudat ja kaikki ihmeen punkkiset gemssit.  Puhumattakaan siitä, että sen eksyneen mielestä vuoret ovat joka päivä erilaisia. Siunaa ja varjele!.com

Mulle on tullut myös kysymyksiä uskonnosta, kiitos vaan FB-sivujen seuraajille!!!

Kaikkeen uskontoon liittyvään vastaan yleensä: Kyllä

Enkelin näkövinkkelistä uskonnot ovat tietysti OK.
Perinteisesti nämä ovat sopimuskohtaisia juttuja, mutta  tässä duunissa ei pidä pelätä sitä, että ajattelee boxin ulkopuolelta. Enkeli on siellä missä ihminen sitä tarvitsee. Erilaiset suuntaukset, lahkot, seurakunnat – soitelkaa!

Kaikki ihmiset eivät tietenkään tämän palvelun piiriin sovi.

Tsüsch Vilho!




Nimeä minulle joku, joka ei olisi loinen,
Ja minä käyn etsimään häntä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti