25.3.2016

6. Kiirastorstai hiljaisena eli passiivisena Pariisissa

Susivuoret tekevät kävelyretken Go-sport -kauppaan, vierailevat ruokakaupassa, mutta muuten he eivät tee mitään. Ainoa mainittava toimi on kävely Viaduc des Artsilla, tuolla Pariisin vihreällä verisuonella joka kulkee avenue Daumesnil'n suuntaisesti. Täällä Susivuoret kulkivat kymmenen vuotta sitten ja ihailivat muun muassa viehättävää bambumetsikköä, joka edelleen näyttää olevan hyvissä voimissa.

Illalla pelataan maaotteluita, Susivuoret seuraavat niitä nettiradiosta ja nuorten peli (Ranska-Skotlanti) tulee sentään telkkarista. Ranskan miehet pelaavat vasta pitkänäperjantaina.

Huvittavaa on Vilhon iltainen huokailu, kun hän kuuntelee verkkoradiosta italiankielistä selostusta Italia-Espanja -pelistä Udinesta. Vilholla on otsaa kaivata taas Italiaan, mutta hän pitää visusti suunsa kiinni. Muuten on suuri riski siihen, että Annikki taas villiintyy ja ostaa oitis lentoliput syksyksi Roomaan tai Milanoon. Mutta mainiostihan Vilho Ranskassakin viihtyy, on se poika vaan niin merkillisen, loppumattoman kaukokaipuun riivaama vauhditon seikkailija.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti