26.10.2023

14. Rannalle (kahdeksas päivä)

 Susivuoret lähtevät Afantoun kylän rannalle. 

Päivä on lämmin.

Jopa rannalla maatessaan Vilho on sitä mieltä, että aurinko paahtaa kovasti ja ehkä vedessä siltä on vähän suojassa. Tässä paikassa on ihan laadukasta rantaa satoja metrejä, ellei kilometrejä, eikä väkeä ole kuin pisteenä siellä täällä. Susivuorten makuupaikka valitaan sen perusteella, että kohta on hiljainen ja Vilho saa auton preerialle jonkinlaisen puun antamaan lievään suojaan.

Etupäässä Vilho seisoo rantavedessä ja  nauttii aalloista. Hän käy uimassa pari-kolme kertaa, lopulta myös snorkkelin kanssa. Parasta onkin keinua mainingeissa snorkkelin avulla, kun maski ja putki auttavat siinä, että vedessä voi vain olla ja ihmetellä, kellua kuin kappale valtameriä tai puunrunkoa. 

Päivä on tiistai ja Wilho on aika uupunut. Asunnolla syödään ja lämmin sää pitää toiminnan aika minimissään. Huomenna pitää tehdä jotain – lähteä niille kuuluisille kohteille. 

Yöllä Susivuoret katsovat Champion League -pelejä, sillä täällä niitä palveluntarjoaja näyttää hyvinkin vapaasti, vieläpä seuraten yhdeltä kanavalta useaa peliä – se on aivan loistavaa.

Mutta yöllä Vilho tuntee olonsa eksyneeksi ja uni ei meinaa tulla. Vettä tulee pesuhuoneen hanasta heikosti iltapesun aikana – eikä sitä sitten aamulla tulekaan lainkaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti