23.3.2014

10. Lasipohjaa, laiskuutta ja pientä pakkaamista

Le Tropical Attitude -hotellin kahvi ei valtavasti Vilhoa miellytä, mutta asia ei juurikaan purista sankariamme. Olosuhteet eivät onneksi muutenkaan ole kuin kotona, tuumii Vilho. Kotona voi sitten juoda sellaista kahvia mitä siellä aina muutenkin juodaan, täällä käy hyvin tarjottava muonitus. Vilhoa rasittaa kaikessa matkailussa eniten turha hienostelu ja säätäminen - Tropicalissa sellaista ei ole. Asiat ovat yksinkertaisia ja ne tarjotaan ilman seremonioita. Show ja esittäminen tekee usein asioista kalliita ja hankalia, Vilholle käy paremmin asioiden hoitaminen yksinkertaisella kaavalla vaikka sitten vaatimattomastikin.

Päivän ohjelmana on hotelliin kuuluva lasipohjaveneajelu. Koko touhu on harvinaisen turhanpäiväinen vaikkakin harmiton operaatio. Vene on tavallinen perämoottoripaatti, johon on laitettu kaksi katselulaatikkoa keskipohjaan. Lattian läpi näkeekin jotain laguunin matalikolla, mutta saman verran voi nähdä snorklatessaan muutaman minuutin. Vesillä on kuitenkin aina mukava käydä pyrähtämässä.

Päivä on tavanomainen - uintia, allasta, ruokailuja ja lukemista. Hyvä päivä siis. Illalla pitää pakata reput delfiiniretkeä varten ja laittaa herätyskello soimaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti