2.4.2024

11. Rondassa sataa

 Koko päivä on sateinen ja kysymyksessä on maanantai. 

Tänään tulee selväksi se, että Semana Santa eli pyhä pääsiäisviikko on Espanjassa kova juttu ja joka päivä on suuria ns. patsaskulkueita. Eletään vuoden tärkeintä aikaa.

Susivuoret ovat turistikeskustassa ja tähystävät Rondan rotkoihin minkä voivat, välillä ryysis ja kova sade estävät kaiken. Maisemat ovat kyllä upeat ja täällä tosiaan on niitä kuuluisia korkeuseroja ja kulttuurimaisemaa samassa kuvassa. Vilho on jo vuosia sitten kyllästynyt turistiryysikseen ja on erityisherkkä asian suhteen. Mutta ei voi oikein puhua siitä, sillä sen ikäisillä suomalaismiehillä ei moisia vaivoja voi olla.

Tärkeää on kuitenkin saada myös Annikki takaisin kotiin. 

Pieni episodi tulee siitä, että Vilho on ajanut läheisen Carmela-marketin parkkipaikalle, jotta kävely olisi edes vähän lyhempi. Kauppa on nyt iltapäivälevolla ja todellakin parkkialueen portit ovat kiinni! Vilho palaa sitten aikanaan hakemaan auton, kun illalla parkkiportit aukeavat. 

Vettä sataa ja paikoin maassa on vakaviakin tilanteita. Sää hallitsee yleistunnelmaa, mutta Susivuoret ovat salissaan kunnossa.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti