5.11.2018

69. Pakkaus ja muita loppupuuhia

Ruokareissunsa jälkeen Susivuoret tankkaavat auton naapurissa olevalla Repsol-asemalla. Vaikka on sunnuntai, niin toisena naapurina oleva supermarketti on auki, joten sieltä saadaan lentoevästä ja Vilholle pakkauskaljaa. Ehditäänpä hotellikin jo maksaa ja juoda myös kahvit baarissa.

Vilho hortoilee lähiseudulla pienen iltakävelyn ja vie kierrätysroskia.

Sitten on vuorossa auto: Vilho käy lampun kanssa läpi kaikki Corsan lattiat ja lokerot ja varmistaa, ettei mitään tavaraa jää. Hän kirjaa nyt jo ajoneuvon käyttöönottopäivän vihkoonsa, samoin ajetun matkan tiedot.

Loppuillan Susivuoret viimeistelevät matkalaukkujaan ja syövät viimeisiä eväsvarastoja. Vilho napsii jalopenatäytteisiä oliiveja ja siemailee olutta. Espanjassa valmistettu kauppaketjun oma anonyymi olut maksaa 0,26 €/tölkki ja illan juomavalikoima koostuu noista nimettömistä juomamerkeistä, joita kaupassa oli useitakin; Vilho on kuitenkin vilkaissut sen verran tölkkejä, että ne sentään ovat paikallista tuotantoa.

Ilta on loppujen lopuksi ihan mukava, pakatessa tulee kerrattua erikoisen kiertomatkan vaiheita yhdessä. Takamaiden kiertue on ollut onnistunut ja hämmästyttävän antoisa, monipuolinenkin.

Vilhosta vaikuttaa aivan siltä, että vaikka reissuja tähän maahan on pian tusinan verran, niin tällä kertaa ollaan kuljettu portista sisään aika toisenlaiseen ja kiinnostavaan Espanjaan,


Trajanuksen kaari, Mérida

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti