14.10.2022

2. Asunnolle Budvan luo

 Pivatin lentokenttä on pieni ja kuviot siellä ovat pieniä. Suurta saksalaista autovuorkaamoa pyörittelee yksi mies, joka saapuu sopivasti tiskilleen.

Susivuoret saavat autonsa, mutta luottokorttien kanssa on ongelmia. Myöhemmin Vilho selvittää asiaa, eikä Montenegro ole estolistalla. Joka tapauksessa vuokraus sujuu hyvin ja jo kello 0900 aamusella Susivuoret ovat menossa Renaultillaan. Päällimmäinen tunne vuokraamosta ja siten myös maasta on se, että asiat järjestyvät täällä.


Sama meno jatkuu asunnolla. Isäntä on melkoinen velikulta, mutta täälläkin asiat ovat kunnossa. Kymmenen maissa Susivuoret ovat omillaan ja lähteävät viereiseen IDEA-supermarkettiin. 

Iltapäivän edetessä Vilho nukkuu sohvalla. Päivä on mega-pitkä. Herääminen 03 ja nukkumista lentokoneessa, sitten nukkumista sohvalla ja sitten ilta viinipullojen äärellä ja lisää nukkumista. 

Mutta Vilho on tyytyväinen. Ulkona on suloinen ilma, valoa ja lämmintä. On aivan sopivat olosuhteet olla ilman tavoitteita, päämääriä tahi aikataluja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti