4.11.2021

37. Teveren rantaan, Castel Sant'Angelo ja lisää simpukoita

 Sääennuste uhkailee sateella ja muulla kamalalla, mutta sää pysyy koko torstain hyvänä.

Susivuoret tekevät maltillisesti kävelyretken Pietarinkirkolle ja jatkavat siitä Castel Sant'Angelolle. Tovi menee myös Teveren rannalla, sillä noki- ja liejukanojen lisäksi alhaalla virrassa polskii jotain suurempaa. Aikansa seurattuaan Susivuoret ovat sitä mieltä, että välillä pinnalla käyvät eläimet ovat rämemajavia eli nutrioita. 


Castel Sant'Angelo ja Ponte Sant'Angelo

Kävelyretki on kohtuullinen ja sopii päivän maltilliseen ohjelmaan. Reissun lopuksi Vilho käy kaupassa. Tänäänkin jatketaan simpukoiden parissa. Vuorossa ovat jälleen kaupoissa yleiset valmiit mariscopakasteet, nyt niiden kanssa syödään frittejä. Ateria on sen verran tukeva, että sillä mennään pienee iltapalaan asti. Mutta kyllähän simpukat maistuvat.



Ennen auringonlaskua Vilho ja Annikki käyvät talonsa katolla, jossa on terassinomaisesti grilliä, pyykinkuivauspaikkaa ja ihan hienot näköalat joka suuntaan. 

Maltillista päivää täydennetään vielä pienellä kauppareissulla. Se tietää täällä nousua ja laskua sellaiset 30 metriä, joten sopiva iltajumppa on siis edessä.

Suunnitelmien tekeminen on vähän hankalaa, sillä osa museoista ja jopa kirkoista on kiinni, samoin paikkoihin pitää varata vuoroja ja aikoja saattaa olla heikosti saatavilla. Suunnitelmia kuitenkin tehdään ja valmistaudutaan loppuviikon tekemisiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti