4.11.2021

36. Torstaina uutta starttia ja päiväkin alkaa kirkastua vähitellen.

 Aamusella Vilho käy suihkussa ja pesee hiuksensa. Italialainen pesureissu on aina tapahtuma, sillä kaikissa asunnoissa lämmin vesi loppuu pian ja pitkätukat ja muut turriaiset toivovat aina kovasti, että pää ei ole täynnä hoitoainetta eikä kainalot saippuassa, kun lämmin vesi alkaa hiipua. Suihku virkistää, se on varmaa.

Susivuoret ovat nukkuneet pitkään ja lähteävä uuteen päivään aloitushengessä. Vilho paistaa kananmunia ja juo kaksi espressoa Annikin ostamat kaksi kurkkua ovat erittäin painavia ja paksukuorisia, aika toisenlaisia kuin pelkkää vettä olevat vuorivillassa kasvatetut kotimaiset kurkut.

Ulkona on pilvistä, mutta toistaiseksi sade ei ole osunut kohdalle.

Vilho on keksinyt kulttuurisen yksityiskohdan kaupan maustehyllyllä, mutta Annikki ei jaksa keskittyä Vilhon havaintoon. Tähänkin asiaa pitää palata.

Telkkarissa näytetään eilisten CL-pelien maalit ja ennen kaikkea kuvia tulvimisesta siellä ja täällä, erityisesti etelässä, mutta myös Roomassa eilisen sadaryöpyn takia. Pohjoisessa, korkealla on tullut hulluna lunta ja meno on kun Lapissa. Vilho päättää juoda vielä yhden kahvin, Annikki vaatii jo kovasti ohjelmaa, joten mikään ei auta. On lähdettävä eteenpäin, jonnekin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti